Alla inlägg den 9 maj 2015

Av Mimmi Steen - 9 maj 2015 20:44

Jaha idag va de dags för jobb igen för min del medans husse och Rex va hemma och bara myste på :) , Dom två hade gått en promenad på ca 2 timmar idag och de uppskattar Rex att få gå och bara strösa runt helt utan koppel :) Ja vi gör en hel del med våran lilla vän på 4 ben då han är av den rasen som behöver mycket av psykisk & fysisk motion , men de finns dom som enbart använder sig av en rasthage på sin lilla tomt och anser att de är bara med motion, och gud va de ska lukta piss där !! Fyfan ! 


När ja väl slutade 15:30 så bar de hemmåt , väl hemma så började ja på att damsuga lite och plocka bort lite saker medans min älskade sambo klippte gräset :) De är nog bara vi som har de så fint ute nu , andra gången de blev klippning :) 

Senare kom Johan förbi med sin lilla flicka som han har köpt :) snacka om valpsjukan slog in igen, tänk att våran lilla kille har vart så liten som hon :) 

Hon och Rec fick hälsa fast Rex va inne på bron och hon utanför men de gjorde dom inget då båda började leka och Rex låg ner när hon kom fram till han, ska bli så kul för Rex sen när hon har växt på sig lite :) 

Och de va ju inte bara vi som va nyfiken på lilltjejen utan dom andra paddorna i grannskapet också , så nu går de väl rykten snart att han ÄTER små valpar eller nått.. Snacka om att inte ha nå liv dessa PADDORNA ! haha 


 


Sen nu på kvällen vid 19:45 så tog vi en tur på 45 min , vi va nere på ängen så Rex fick springa av sig lite så nu är han trött :) 

Ovido - Quiz & Flashcards