Alla inlägg den 12 maj 2015

Av Mimmi Steen - 12 maj 2015 15:55

Idag på Fm så tog jag & Rex oss en sväng över järnvägen och kollade läget där , de va ett tag sen man gick där , då det låg snö kvar , men nu är snön borta så nu blir det kanske att man går dit lite oftare , men vi tar ofta bilen för att åka iväg med Rex så han får se andra platser förutom dom här hemma , då det är ganske mycket hundar här. Det är skönast att få kunna vara ifred och att Rex kan få springa hur han vill utan att behöva ha koppel på sig. 

Vi tog oss en sväng på ca 45 min och sen va Rex trött och jag försökte plocka ihop lite innan vi två intog soffan :) Sen när vi hade vila så gick vi ut på en kort promenad för ja känner att ja inte orkade med min nacke. Men han dör inte av de , då det blir en längre strecka när husse kommer hem :) Och då ska ja försöka följa med , idag har jag enbart tagit alvedon , men ja ska väl helst ta Parafelx också 4 ggr /dag men ja blir så trött av dom , så kan ja hoppa dom så göra ja gärna de :) När vi kom in ifrån våran lilla korta promenad så tyckte Rex att den minsta pinnen skulle med in :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja även så har vi en märklig människa runt om oss, snacka om att inte ha nå liv , när det ända hon gör är att hålla koll på oss hela tiden , man börjar fundera vad hon har för psykiskt fel i hjärnan , hon har en personlighetsstörning det märks så väldans väl , sen kan man börja fundera om hon har någon sjukdomsinsikt eller inte , de tror ja inte , för då skulle hon ha sökt hjälp ganska snart, men de är inte vi som kommer att bli drabbad i slut ändan de är ju hon. För ingen vill vara nära en männikska som har denna typ av sjukdom. 

Hon enbart klagar på oss hela tiden , snackar skit , allt är bäst runt henne , inget fel på henne bara på alla andra , en typisk Bordeline , vill ha all uppmärksamhet hela tiden , spelar ut dem som inte alls håller med henne . Men de kommer sluta med att hon gör sig ovän med typ alla och ingen kommer vilja vara hennes vän nå mera. 

Ovido - Quiz & Flashcards