Alla inlägg den 10 maj 2015

Av Mimmi Steen - 10 maj 2015 21:38

Denna dag va inte min helt enkelt , dagen började med att ja inte kunna resa mig upp , allt detta slutade med en ambulasfärd till sjukhuset med mycket olika mediciner i kroppen :/ , detta va de vidrigaste ja har vart med om! Fyfan och inte kunna röra sig utan att man fick krampanfall, Dom va 3 st som kom inkl narkos- ssk , Ja fick allt dem hade i denna ambulas men de funkade inte alls ändå , så de slutade med att dom fick ge mig en dos av nån medicin så ja slocknade en stund för att äns kunna förflytta mig till båren , inte kul alls . Och tack älskling för att du ringde och hjälpte mig , utan dig så hade ja nog legat kvar än. Och i morgon så skulle ja jobba men nu går de inte :/ men så fort ja kan börjar jag igen :) 

Och min älskade Rex va helt förstörd när ambulansen kom , Ante sa att han fick jätte jobbigt när ja åkte iväg.Och de kan ja tänka mig då han vill aldrig lämna någon av oss .. Och sen när ja kom hem igen så blev han överlycklig :) Så nu tar han de jätte lungt med matte ..

Jag fick 3 olika mediciner med mig hem så nu hoppas ja att detta går över fort då ja inte alls gillar att ta så starka mediciner.. 


Även att ja är så jävla less med en människa nu så snart kommer ja att gå dit och fråga va hon har för fel! Det ända hon gör om dagarna när att hålla koll när vi är ute med våran hund , vad vi gör och sedan enbart snackar skit , och då ska denna människa vara en kennel och vara 32 år gammal , men de kan ja säga med ärlighet att den som får denna människa till uppfödare har gjort ett misstag att köpa hund ifrån henne!! Då hon enbart rastar sina hundar i nån hage gjord av kompostgaller och hela gräsmattan är borta för att hundarna enbart näst intill får vistas där , nån gång går väl dom i skogen . Kan även säga med ärlighet att våran hund får mera motion och kärlek än va hennes två hundar får. Hon köper och säljer hundar till höger och vänster .. 

Hon hade en hande och en annan tik , tiken fick flytta tillbaka när hon va 7 mån till uppfödaren , sen skaffar hon en till en liten hane , även den fick flytta när hon skaffade en annan tik , då när vi köpte våran valp . För heöt plötsligt är man allergisk mot den ena hunden men inte mot dem andra två ? hur går detta ihop ? inte alls , men detta visste ja redan , för ja sa att tänk inte ens tanken för det finns allergi test att göra samt mediciner .. Men englit henne så hade hon pratar med en Läkare och han hade sagt att de är allergi , och när gör dom de utan att de finns på prover ? ALDRIG! men som sagt denna människa är inte frisk nån stans. 

Även bor med sin mamma men hon vistas mera i utlandet än där , så man kanske ska göra lite samtal och fråga hur detta går till , för man är sjukskriven och har förtids pension men ändå kan man vara i utlandet och ha de bra , men inte att jobba i Sverige?!?! snacka om att leva på oss som jobbar , men de kanske är deras dröm .. ja vet inte , även att hon driver en kennel och går på Soc för jobbar gör hon inte .. Ska nog ringa till Soc och höra om man kan göra så . De är väl lika bra att allt detta kommer fram , för ja vet att hon går på Soc för de gjorde hon är vi va vänner förr. Och de får man inte göra , kan man inte jobba så kan man fan inte ha en kennel heller.. men kanske i deras värld..

Lika så när hon väl fick ett tim-vik så blev hon helt plötsligt sjuk, snacka om att inte vilja jobba.. Vem vill inte jobba och tjäna sina egna pengar ? inte hon iallafall... Skamligt ..


Sen ja kom hem ifrån sjukhuset så har ja bara legat medans husse har tagit Rex på sina promenader samt vart lös i skogen , så nu blir de vila för mig del... 


Älskar dig Anderas <3 

 

Ovido - Quiz & Flashcards