Alla inlägg den 13 maj 2015

Av Mimmi Steen - 13 maj 2015 20:13

Ja idag på em så gjorde vi som vi ev att pratat om , vi tog bilen till sandtaget med Rex och inte va de fint väder heller , men inte gjorde det oss nått , Rex va överlycklig att få springa i sanden , men inte så att han hoppar i vattnet ,vi har en bra och snäll hund som förstår att man inte ska bada nu.. Nä uff , tänk på alla dessa infektioner dom man få , kanske vanligare med tikar men ändå.. Så ja är stolt över att han inte hoppar i :) 

Vi va där ca 1 timme och de gjorde Rex jätte trött , han fick sina glädje fnatt och sprang av sig helt,så nästa gång blir det ett nytt ställe där han slipper lina och sele .. De är härligt att kunna åka på andra ställen och han får springa på, inte roligt att gå på nästan samma ställe hela tiden .. 

Så i morgon blir det ett nytt äventyr :) 

         

Av Mimmi Steen - 13 maj 2015 13:41

idag när man vaknade så va de inte alls nå fin väder, så jag och Rex la oss i soffan innan de blev dags för morgonpromenaden..  När vi väl skulle gå så regnade de en del, men inte gör de nått för oss :) vi klädde på oss och gick en runda på 2,8 km..  De va skönt fast de regna :) sen gick vi ner till Annika en sväng innan hon skulle iväg och jobba, skit tråkigt denna vecka med sjukskrivning, men på måndag börjar ja igen :) de ska bli skönt att komma tillbaka efter en vecka sjukskrivning. Jag är inte alls van att vara hemma och ta de lugnt, alltid har jag nått på g hela tiden, men de är skönt att vara hemma nu tills denna nacke har gett med sig, och då kan ja mysa extra med Rex :) de gillas mycket av han att matte är hemma :) även så saknar vi alla barn, mina två är i Grekland med sin Farmor och Farfar :) har fått bilder på dom och dom har det härligt :) 

Vi får se vad dagen erbjuder mer, bara husse kommer hem så blir de nog ett sandtag eller skogen för oss , just nu regnar de igen, jag och Rex ligger i soffan och har de bra :) 

 

Ovido - Quiz & Flashcards