Alla inlägg under maj 2015

Av Mimmi Steen - 5 maj 2015 11:00

Idag blev de skogen med hela familjen och självklart så är Rex med oss där   

Det va en skön promenad där, då barnen kan klättra på dem stora stenarna som finns och även att Rex ska vara med barnen överallt :)

                                                                                 

Det är härligt att bo så nära till skogen att man inte behöver åka så långt för att hitta fina skogar att vara i , då vi älskar att vara ute mkt, och de spelar inte roll va de är för väder när man har hund så måste man ut ändå :) 

   


Att vara i skogen och bara vandra runt och att Rex får hoppa och fara som han vill , ja vi har våran hund lös , och de funkar för oss , han har aldrig dragit i väg utan våran tillåtelse, han väntar nästan alltid på VSG ifrån oss , och de är s skönt att han kommer in på inkallning när man säger till han , aldrig har vi vart oroliga över att han ska bara dra iväg ifrån oss då han är väldigt mån vart vi är , han håller koll på oss , inte vi på han. Oftast ska han vara där vi är , och helst så nära han bara kan , helt underbar liten kille vi har :) 

 

Om barnen kan komma upp så kan ja med tänker nog Rex :)  





Husse & Rex

   

Våran fina kille :) 


       

Så när vi kom hem så va Rex jätte trött och somnade i soffan med husse :) 

Det är så härligt att komma ut och få röra på sig :)





Av Mimmi Steen - 2 maj 2015 22:28

Ja det är sant. Hon är totalt värdelös! Att den människa andas samma luft som oss andra är fan ett riktigt stort skämt!!!

Ovido - Quiz & Flashcards